diumenge, 30 de novembre del 2008

QUÈ SABRAN ELS DE LA MICHELÍN !?

El passat cap de setmana vam plantar més faves. Quasi totes de la varietat mutxamel. Ens va costar molt perquè la terra estava feta un fangar. Hui anàvem a plantar-ne de varietat tardana però com estos dies ha tornat a ploure no hem pogut perquè era impossible llaurar i fins i tot passar la desbrostadora.
Però no tot ha de ser suar. Passejar pel camp ara és una meravella. La setmana passada encara vam poder menjar alguna figa despistada sobre una figuera a la que no li quedava ni una fulla. És una passada menjar figues i a continuació un grapat d'alborçs que ja estan rojos com cireretes.
Mirant a terra també es pot gaudir. En el bancalet està ple de bledes i espinaques silvestres i tota mena d'herbes menjívoles com la llengua de bou, els llicsons, els alls porros o les primeres camarroges. Les bulls, les friges amb una allets i fas uns pastissos escaldats que se'n riuen de totes les estreles michelin.